(?)

                        

                    ....Echte Waarnemingen Van Kabouters.....

Hieronder heb ik een album geplaatst met echte waarnemingen van Kabouters op de foto's. Elk kaboutertje ziet er dan ook heel anders en heel verschillend uit. Bijna alle foto's zijn gemaakt in de tuin van mijn moeder. Ik zou graag zelf ook een huis met tuin willen om de kabouters en andere natuurwezentjes daar zelf ook vast te leggen. Ik wacht altijd nog op het geschikte huisje en moet het tot die tijd even doen met mijn appartement.

Mijn moeder houd ontzettend veel van tuinieren en is dol op plantjes en bloementjes. Ze is er heel veel mee bezig. Ik zelf voel altijd veel aanwezigheid in haar prachtige tuin. Zelf is zij er nog niet echt van bewust dat er ook Kabouters , Elfjes en andere wezentjes in haar tuin wonen. Mijn moeder vind het dan ook altijd erg intressant als ik met mijn fotocamera tussen haar bloementjes lig te fotograferen.

Vaak laat ik haar ook even zien wat ik heb waargenomen in haar tuin. Dat vind ze dan erg intressant. Ik heb ontzettend veel foto's met waarnemingen van natuurwezentjes erop. Elk jaar maak ik een speciaal boek van al deze foto's , maar ook beschrijv ik hier in al mijn ervaringen , dromen enz die ik door het jaar heen heb gekregen. Zo heb ik elk jaar een heel bijzonder en magisch boek en kan ik via de foto's contact leggen.

Helaas zijn de wezentjes nog te klein voor mij om met mijn blote oog waar te nemen. Ik ben al heel blij dat ik deze bijzondere wezentjes mag waarnemen op camera. Het is dan ook wel mijn wens om ze met het blote oog te gaan zien. Wie weet kan ik dan ook ooit eens samen met een Kabouter of ander wezentje een boek gaan schrijven.

Zijn jullie er klaar voor om deze magische Kabouter album te bekijken.??
Neem dan gouw een kijkje en laat je verwonderen door deze prachtige aardewezens.
Elke maand plaats ik hier nog meer Kaboutertjes.

Heb je zelf ook een echte foto gemaakt van een Kabouter en wil je dat ik deze plaats met jou naam in dit album . Dan mag je mij een berichtje sturen bij Contact. Elke maand plaats ik weer een nieuwe Kabouter waarneming in deze lijst.

Foto's en andere plaatjes op deze website mogen niet gecopieerd worden!