(?)

   
        ...Welkom in de Magische wereld van de Natuurwezentjes...

Buiten mijn liefde voor Kabouters heb ik natuurlijk ook veel liefde voor andere natuurwezentjes. Op deze website heb ik het meer over Elfjes en andere wezentjes. Door dat ik het sterkst een band heb met Kabouters heb ik deze twee groepen appart gehouden. Voor een kijkje op deze website kun je op de link hieronder klikken. 


                                                 Natuurwezentjes Website


              Facebook Groep

                   Elfjes en Natuurwezentjes Groep

           

Voor de lief hebbers die graag reageren en ervaringen delen, heb ik ook een Facebook groep aan gemaakt. Hier vind je veel meer foto's van mij en van de leden uit de groep. Er wordt van alles met elkaar gedeeld en ook hier kun je vragen stellen. We zijn met een klein groepje dat erg actief is op facebook samen maken we er iets moois van. Ook als je zelf mooie ervaringen hebt of foto's van natuurwezens mag je die allemaal delen hier.
                                                       
                                                             Liefs ChayIla

                                                               
                                                  Elfjes & Natuurwezentjes

Hieronder volgt een lief berichtje van Olga Magaretha die ik kreeg als reactie op mijn Elfjes en Natuurwezens Facebook Groep.

08-06'14 Lieve Elfje Chaylla Zo bijzonder wat ik hier allemaal lees en zie.. en het voelt goed en zuiver! “Per toeval” ben ik op deze site beland.. maar ik geloof niet in toeval, dus ben er van overtuigd dat het met een reden was. Altijd heb ik gevoeld en geweten van het bestaan van elfjes en andere natuurwezens... maar heb er in mijn dagelijkse leven weinig aandacht aan besteed. Nu is het alsof ik ontwaakt ben in een nieuwe wereld, waar zij volop deel van uitmaken en voelt het alsof het langzamerhand de tijd is dat ze zich weer kenbaar en zichtbaar willen maken aan ons.. om zo weer het bestaansrecht te krijgen die ze verdienen en waar ze gewoon ook recht op hebben. Want zij bevolken net zo goed de aarde als wij… en hebben hier ook hun taken en hun processen. Zij zijn niet weg te denken uit de natuur en ik hoop dat de mensheid in de nabije toekomst hun “terugkeer” en aanwezigheid met respect en liefdevolle aandacht bejegenen… zodat ze zich weer open, vrij en op een fijne en veilige manier kunnen en durven te manifesteren op deze wereld. Wij als mensen worden wakker en mogen weer deel uit gaan maken van een wereld waar legenden op waarheid blijkt te berusten en geen sprookjes meer hoeven te zijn. Dus ja, ik erken hun bestaan vanuit volle overtuiging en vanuit het diepst van mijn hart en ben dankbaar dat mijn ogen opnieuw geopend zijn voor deze wereld. Ik besef nu meer dan ooit hoe belangrijk het is dat we respectvol omspringen met de aarde en ons openstellen voor al dat leeft om onze handen ineen te kunnen slaan en gezamenlijk de strijd aan te binden tegen alles wat onze aarde in het verleden aangedaan is en nog steeds aangedaan wordt. Zodat Moeder Aarde en haar bewoners weer geheald en gelift kunnen worden naar hogere dimensies. Dank je wel Elfje Chaylla dat je via deze site een deur hebt geopend voor velen, naar een magische en wondere wereld, waar elfjes en natuurwezens weer welkom zijn! Blessings and Love Olga

                                                                       elfjechayila ©