(?)

                   
                                        .....Werken met Kabouters.....

Als je met Kabouters wil samen werken dan is het erg belangrijk om je eigen eerst eens in de wereld van de Kabouters te verdiepen. Ik zelf ben begonnen met boeken te lezen om wat meer informatie tot mij te krijgen. Na de boeken lezen ben ik veel in de natuur en praat ingedachten tegen ze zonder een reactie terug te verwachten. Ik wil zelf ook dol graag met het kaboutervolkje samen werken. En heb mij tegen over hun willen bewijzen dat ik een goed persoon ben en respect heb voor alles wat leeft en bloeit.

Het is dat ik geen tuin heb anders ging ik  met ze samen werken in de tuin . Samen verzorgen van de plantjes en bloementjes. De rotte blaadjes weg halen en bij warm weer de plantjes water geven. Als je dit samen doet met de kabouters kan er een mooie samenwerking tot stand komen.

Wel als ik in het bos ben en zie dat er spijkers of blaadjes vast zitten op een boom, haal ik die als het kan er uit en gooi ze in de prullenbak. Dit soort dingen die door mensen zijn opgehangen of in de boom gelagen dat hoort gewoon niet daar. Mensen vergeten dat ook een boom een levend wezen is . Het carfen van een naam in een boom is het zelfde als dat je met een mes in iemands lijf snijd. De boom voelt die pijn . 

Als je ziet dat er in een boom een naam staat kun je de boom met je hand erop liefde sturen ook dit wordt door de kabouters erg gewaardeert.

Heb dus altijd respect voor alles in de natuur en help bij daar waar het nodig is. Met respect bedoel ik ook respect voor de dieren. Help altijd een beestje of diertje dat in nood is of hulp nodig heeft. Kabouters houden heel erg van diertjes en zullen dit waarderen van jou. Ze zien meteen of eens mens een goed hart heeft of niet.

Je kunt ook een samenwerking aan gaan met de Kabouters en zelfs andere wezens uit de natuur als je afval van de grond raapt. Dit is echt mileu vervuiling en er kunnen veel beestjes doodgaan door het stikken en eten van plastic en andere achter gelaten rotzooi. Gooi dus nooit zomaar afval op de grond. Afval kan soms jaren blijven liggen en is niet goed voor de natuur . Het belemmert het groeien van gras en planten enz.

Omdat ik iets wilde doen voor de Kabouters en andere Natuurwezentjes , ben ik deze website gestart om de mensen weer bewust te laten worden van de natuur en haar wezentjes. De natuur is erg belangrijk voor ons maar ook voor hun.  Het is heel erg om te zien hoe de mensen met de natuur omgaan en is het daarom niet gek dat de meeste natuurwezens niks met mensen te maken willen hebben. Ik wil op deze manier toch heel graag iets voor hun doen en denk dat de Kabouters en natuurwezens zich daarom als dank aan mij laten zien op foto's.

Iedereen werkt op zijn eigen manier samen met de Kabouters, je moet er alleen achter zien te komen op welke manier dat voor jou is . Kabouters willen dol graag met mensen samen werken zij zijn dan ook van alle Natuurwezens de genen die het meest contact zoeken met de mensen.

Ik zal in het kort vertellen wat je kunt doen om een samenwerking met de Kabouters aan te gaan.
Je kunt beginnen met :

1. Verdiep je eens in hun wereld en lees boeken . ( zie lijst Kabouter boeken in Menu )

2. Praat in gedachten tegen ze of hardop in je tuin of in de natuur. Als je nu denkt wat moet ik zeggen volg dan je gevoel . ik zeg meestal Hoi lieve kaboutertjes ik wil jullie een groet komen brengen en zou graag een gesprek aan gaan . ( Wie weet krijg je antwoord in gedachten of je hoort een stemmetje en mischien verschijnt er wel een als je geluk hebt voor je neus )

3. Zend in een bos waar veel bomen gekapt zijn eens liefde uit door te visualiseren en voel wat het met je doet. Mischien bedanken de kabouters je wel .

4. Help een beestje in nood want Kabouters zijn dol op dieren .

5. Maak een speciale plek in je huis en richt deze voor de kabouters in. Je kunt een kabouter boekje neer zetten met bijv een beeldje of een zelf gemaakte Kabouter huisje om , kaboutertjes te verwelkomen in je leven. ( Zie kabouter huisjes in menu )

6. Zet eens melk en honing in een klein schaaltje neer. ( De honing en melk zal dat niet verdwijnen maar de Kabouters halen de intentie eruit )

7.Heb je edelsteentjes en wil je er van af dan kun je deze in de aarde terug stoppen met de intentie erbij dat het kristal weer thuis is en verzorgd mag worden door de Kabouters. Kabouters zijn dol op edelstenen en zullen voor de kristallen zorgen.  

8. Help mee net als de Kabouters om de aarde schoon te houden en maak hierop ook de mensen in je eigen omgeving van bewust. Hoe meer mensen bewust worden van de natuur en haar wezens des te meer geluk beide partijen zullen ervaren en in meer liefde kunnen samen leven . 

Vind zelf je eigen pad die leid tot de samenwerking met jou en de Kabouters.
Ik wens je heel veel plezier toe op jou pad samen met de Kabouters!
Liefs ChayIla


                                                               elfjechayila ©